Contacteer ons

Inschrijvingen Kerst 2022-2023

• De aanvraag tot inschrijving gebeurt digitaal. De school neemt daarna contact met jou op en bevestigt of je al dan niet kan inschrijvingen in het gewenste leerjaar en de gewenste richting.
• Voor sommige leerjaren of studierichtingen is het aantal vrije plaatsen beperkt. De volgorde van inschrijven is bepalend voor het toegekend krijgen van een plaats in geval van overtal.
• Gebruik onderstaande link voor het leerjaar waarvoor je wenst in te schrijven
• Bij aanvaarde inschrijving is het verplicht om het rapport van het 1ste semester van het schooljaar 2022-2023 te bezorgen via e-mail aan info@sintpaulusgent.be. Dit rapport moeten we kunnen gebruiken als er een toelatingsklassenraad vereist is.

Aanmelden en inschrijven voor het eerste leerjaar A schooljaar 2022-2023

Vanaf 6 mei starten de inschrijvingen in de scholen.

Heeft je kind een plaats toegewezen gekregen in onze school, klik dan op de volgende link om in te schrijven. Als je je kind niet ten laatste op 31 mei 2022 hebt ingeschreven, verlies je de toegewezen plaats.

Kreeg je een plekje toegewezen in een andere school en sta je bij ons op de wachtlijst? Komt er plaats vrij dan kan je je kind toch nog in onze school inschrijven. Stuur dan een mailtje naar info@sintpaulusgent.be .

Inschrijven voor alle andere leerjaren (2de tem 6de jaar) 2022-2023

Klik op de passende onderstaande links om in te schrijven voor de leerjaren 2 t.e.m. 6