Patijntjestraat (eerste en tweede graad)

De Patijntjestraat is een verlenging van de Boudewijnstraat die uitloopt op het Maria-Hendrikaplein. De school bevindt zich op 5 minuten van het Sint-Pietersstation. Alle belangrijke treinverbindingen hebben daar hun vertrekpunt. Het is tevens het vertrek- en eindpunt van de belangrijkste bus- en tramverbindingen.

Patijntjestraat 45
9000 Gent
tel. 09 222 38 22

Campus E. De Deynestraat. (eerste, tweede, derde graad)

 

De Ebergiste De Deynestraat ligt in een groot park, afgeboord door de Oudenaardsesteenweg, de Zwijnaardesteenweg, de Ringvaart en de wijk Nieuw Gent. Met het openbaar vervoer is een halte vlak bij de school.

E. De Deynestraat 2 A
9000 Gent
tel. 09 222 38 22

 

Campus Marathonstraat (derde graad)

De Marathonstraat ligt op wandelafstand van het station. Loop even langs de sporen tot aan de Verpleegstersstraat, sla daar rechtsaf en u komt uit in de Marathonstraat. Daar slaat u linksaf en ziet u de school aan uw linkerkant liggen.

Marathonstraat 35
9000 Gent
tel. 09 222 38 22

 

Internaat

Jongens en meisjes van het 5de leerjaar tot en met het 7de middelbaar uit alle scholen binnen de Gentse regio zijn welkom op ons kleinschalig internaat met plaats voor 40 internen. We staan dag en nacht paraat voor onze internen. We zorgen voor een goed studieklimaat met een vaste dagindeling, ondersteuning en opvolging. En we zorgen voor een aangename leefomgeving door een ruim aanbod aan ontspanningsmogelijkheden en activiteiten. Welkom!

Adres: E. De Deynestraat 2G, 9000 Gent