Sint-Paulus Smidsestraat

Ben je op zoek naar een zorgzame, gezellige en fijne school? Een ‘dorpsgevoel’ in een grote stad? Welkom bij Sint-Paulus in de Smidsestraat!

Sint-Paulus 
Smidsestraat 76
9000 Gent

www.spsmidse.be

Sint-Paulus Kindcentrum De wonderboom

Opvang en onderwijs onder één dak.

Onze Sint-Paulusafdeling heeft aan de Gentse stadsrand twee vestigingen in de Ebergiste De Deynestraat en aan het Rerum Novarumplein. De hoofdschool is gelegen in een enig mooi kader met de talrijke sportvelden, midden in de natuur. Door de kleinschaligheid van de wijkafdeling is het mogelijk bijzonder veel aandacht te besteden aan de individuele begeleiding van alle leerlingen. Op onze beide vestigingen wordt kleuter- en lager onderwijs aangeboden.

Sint-Paulus Kindcentrum
E. De Deynestraat 4
9000 Gent

www.spdewonderboom.be

Sint-Paulus Sint-Denijs-Westrem

We vertrekken vanuit de interesses en mogelijkheden van je kind. Het leerkrachtenteam zet al zijn talenten in om het schoolleven te verdiepen en verrijken. De school is van ons allemaal: leerkrachten, directie, ouders en leerlingen. Betrokkenheid groeit als we open staan voor elkaars ideeën. Onze katholieke school is allereerst een veilige haven voor jouw kind. We sluiten niemand uit, maar waarderen en respecteren elkaar met hartelijkheid en betrokkenheid. We helpen je kind op te groeien tot een kritische en creatieve persoonlijkheid, die een bijdrage kan leveren aan een evenwichtige samenleving.

Sint-Paulus 
Oudeheerweg 3
9051 Sint-Denijs-Westrem

www.sintpaulussdw.be

Sint-Paulus Drongen

Ben je op zoek naar een warme en open school?
Een school in een rustige, groene omgeving?

Sint-Paulus
Gavergrachtstraat 97
9031 Drongen

www.sintpaulusdrongen.be