Schrijf je in voor rondleidingen tijdens opendeurdag 4 maart 2023

Opendeurdagen Sint-Paulus Gent

Het dagelijks leven in onze school: dat is wat je tijdens onze opendeurdagen kan beleven. Ontdek onze lokalen, de leerlingen, de leerkrachten, onze aanpak en ons aanbod. Leerlingen zijn de hele dag aan de slag, beantwoorden al je vragen en leiden je graag rond doorheen ons klassen en lokalen. Opendeurdagen zijn er voor alle mogelijke nieuwe leerlingen en dus niet enkel voor toekomstige eerstejaars.

Er is een opendeurdag in de campus Patijntjestraat en campus De Deynestraat op zaterdag 4 maart van 10 u. tot 16 u.

Als bezoeker krijg je de mogelijkheid om met een gids een rondleiding te krijgen door de school. Deze rondleidingen starten elke 20 minuten en zijn op afspraak zodat de groepen kleiner en beter gespreid over de dag kunnen verlopen. Inschrijven kan via de website. Je kan de school echter ook vrij bezoeken en zelf bepalen welke lokalen, welke leerkrachten … je wil bezoeken. Je kan uiteraard ook de beide campussen bezoeken op zaterdag 4 maart.

Er is nog een opendeurdag in de campus De Deynestraat op zaterdag 22 april van 10 u. tot 12 u. Deze opendeurdag richt zich vooral tot alle kandidaat leerlingen voor de richting humane wetenschappen. De richting humane wetenschappen in deze campus heeft heel wat troeven te bieden. De leerkrachten geven er al meer dan twintig jaar de richting vorm. Door deze jarenlange ervaring hebben we een sterke expertise in de richting humane wetenschappen opgebouwd. Vanuit hun verschillende disciplines zorgen de leerkrachten al vele jaren voor gevarieerd, boeiend en vernieuwend onderwijs. De hele schoolcultuur van deze campus ademt eigenlijk humane wetenschappen uit, want het zijn de enige richtingen die er aangeboden worden in de tweede en derde graad. Bovendien is de campus gelegen in een voor Gent uitzonderlijke mooie en groene zone en is de campus toch vlot en snel bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het Gentse Sint-Pietersstation.

Voor kandidaat-leerlingen voor de derde graad anders dan humane wetenschappen op de campus Marathonstraat is er door verbouwings- en renovatiewerken geen opendeurdag.